Melhusportretter

Pensjonert lærer og rektor Per Braseth er et av portrettene jeg har med på utstillingen Melhusportretter. Han var min naturfaglærer det ene året jeg gikk på Melhus realskole i året 1965/66.

Etter invitasjon har jeg for tiden en fotoutstilling med Melhusportretter i Melhus Bibliotek i Rådhuset som skal stå frem til 19. mai. Det er 12 portretter av mennesker med bakgrunn i sport, musikk, kultur til vanlige hverdagsmennesker i forskjellige aldre. Bildene er i 50 x 70 cm format i sort/hvitt.

Denne fotoutstillingen vil bli avløst av 12 av mine naturbilder i farger og i samme format, bilder som skal stå i tre uker frem til 16. juni.

Åpningstidene for biblioteket er vanlig dagtid med utvidet åpningstid på mandag og torsdager til kl. 19 og lørdager fra kl. 10 – 15.

Ta gjerne kontakt om evt spørsmål om utstillingen eller andre ting vedr. foto.

Mine neste prosjekter på naturbilder er to turer med BIO-foto, en åpen forening for naturfotografer. Den første er en ørnesafari til Smøla 13. – 15. mai, den neste er en fotosafari til Island i tidsrommet 18. – 26. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.