Kategoriarkiv: Utstilling

Høstbilder fra Dørålen

Det er en selvfølge for meg å være med på de årlige fotohelgene i Dørålen i første halvdel av september. Årets helg ga oss en fantastisk lørdag hvor sola var enerådende på den blå himmel etter en kald natt med minus syv på gradestokken tidlig morgen. Deler gjerne noen av de spennende syn som møtte oss og som ble festet til brikken i det samarbeidsvillige kameraet med tilhørende forskjellige objektiver.

Melhusportretter

Pensjonert lærer og rektor Per Braseth er et av portrettene jeg har med på utstillingen Melhusportretter. Han var min naturfaglærer det ene året jeg gikk på Melhus realskole i året 1965/66.

Etter invitasjon har jeg for tiden en fotoutstilling med Melhusportretter i Melhus Bibliotek i Rådhuset som skal stå frem til 19. mai. Det er 12 portretter av mennesker med bakgrunn i sport, musikk, kultur til vanlige hverdagsmennesker i forskjellige aldre. Bildene er i 50 x 70 cm format i sort/hvitt.

Denne fotoutstillingen vil bli avløst av 12 av mine naturbilder i farger og i samme format, bilder som skal stå i tre uker frem til 16. juni.

Åpningstidene for biblioteket er vanlig dagtid med utvidet åpningstid på mandag og torsdager til kl. 19 og lørdager fra kl. 10 – 15.

Ta gjerne kontakt om evt spørsmål om utstillingen eller andre ting vedr. foto.

Mine neste prosjekter på naturbilder er to turer med BIO-foto, en åpen forening for naturfotografer. Den første er en ørnesafari til Smøla 13. – 15. mai, den neste er en fotosafari til Island i tidsrommet 18. – 26. juni.